ligga lite

tjenixen supers!

Jag ligger i en säng på ett scandichotell och undrar hur många som egentligen knullat i just denna säng. Undra om städerskorna för statistik på hur många ner saggade lakan de byter. Det hade jag ju haft reda på, gjort städar yrket lite roligare. Tänk att vakna med tanken man ska på jobbet och undra " jaha hur många lakan får jag byta idag efter alla dessa kåta människor" haha skojj!

En tanke bara. Hejdå


haffa mig en guz

amen tjena vad de har ändrat på denna sidan.
jag hatar att saker ska förnyas, eller nja. ogillar att det blir krångligt och svårt för oss tröga att tänka om. lära om på nytt så att säga.

Jag är tillbaka undrar ni? nja. det vet jag inte. kanske.
Men jag kom på en sak. Som jag frågade mig själv, och hur jag bäst resonerar svar är genom att skriva dom. Så varför inte göra det här. Kan ju lika väl dela med mig av min vanliga men jävligt ovanliga funderingar. eller konstiga sådana. tänker ni på konstiga saker? är jag ensam?

Men begreppet "jag ska skaffa pojkvän", "man borde skaffa sig en pojkvän så man kan göra ditan och dattan." Jag föstår inte det. Vadå skaffar? Går man till supermarkten och väljer ut en? Så funkar det ju inte. För att två människor ska kunna vara tillsammans krävs det att mycket klaffar, det går inte bara att "skaffa" bara för att? Eller kan man det? En pojkvän är väl endå
en person som man älskar och ser framtid med, och det växer väl fram? En sådan skaffar man väl inte?

Har jag inte lite rätt i det jag säger? Begreppet är fel, men endå används det. Är nog bara jag som är trög och ska reflektera över det mesta. Eller vafan vem försöker jag lura? Det är bara jag som tänker såhär! Tjejen med för mycket fritid kallas det. Fast det stämmer inte. Flickan med onödig skit i skallen väljer jag att kalla mig själv. Bra så, då var det bestämt.

Det har var ju trevligt, på återseende!

RSS 2.0